JENNY WIKLUND

kan inte klagaVar underbart väder idag! Nästan fööör varmt, men jag ska nog inte klaga med tanke på hur ni har det. Storm & allt hörde jag... 

Ska ner till strandgatan och äta middag snart, hoppas det blir bättre än igår. Beställde bakad potatis men jag fick en kokt kall potatis. Det var ju jättekul. Haha och idag åt jag lunch ensam. Vill inte ha äcklig thaimat så jag gick till ett café och åt lunch själv. Mobbad... eller så fick jag ett litet vuxenpoäng där!

Hoppas det inte är allt för kallt där hemma, puss!


godmorgon!

Vaknade nyss, här är klockan 8 på morgonen! 
Igår åkte vi ut med speedboat till Tachai, det var jättefint men resan var sååå lång. Tog ett piller och så sov jag ungefär hela båtresan... Idag ska vi bara ner på den stranden som ligger här där vi bor, och sen ikväll ska jag till skräddaren för att prova balklänningen! Gjorde det för någon dag sedan också, den blir nog jättefin :)
Nu leta efter min bikini, update you later ♥

förresten nu har jag laddat över bilder, så fler kommer i eftermiddag! 


film taekwondo

Eftersom att jag är i Thailand tänkte jag passa på att visa en film! Det är min bror som tävlar i taekwondo EM i Italien! Jag var ju där och kollade i oktober, remember? Han är grym iallafall, landslaget och allt!
Han vinner matchen, ofc!