JENNY WIKLUND

ett stort grattis!

Grattis till min fina Steffie som blir 16 idag!
loveyou

Nöjd

Hej på er!
Måste bara säga att typ för en gångs skull är KUL att gå i skolan. När jag vaknar på morgonen ångrar jag att jag valde en skola så långt bort, men när jag väl kommer dit är det så värt! Går med sjukt sköna människor, lektionerna är faktiskt intressanta och maten är lyxig! Vi har en buffé med 10 olika rätter, stor salladsbuffé, och massa olika drycker tex lingon, citron, äpple osv. Och inte nog med det kan man beställa sallader, precis som på något café, fast det är gratis. Så jag klagar inte. Nu blir det grekisk sallad i 3 år. Lyx.
Sen ska vi ju till Spanien om 9 månader också.
Kan inte klaga!


Memories

-No matter how much you think you hate school, you'll miss it when you leave-
Var precis på viaskolan och hälsade på, men mest för att vara med på elevrådsmötet. Det var deras första i år så då gav jag lite tips och överlämnade min "to do list" som ej blev klar förra året. Hoppas verkligen att dom tar tag i allt och gör ett bra jobb. Elevrådet är väldigt viktigt för mig fastän jag inte går kvar där. Gillar att påverka! Just därför jag borde bli politiker, har faktiskt funderat på det. Det är kul att engagera sig i något, påverka och hålla på med demokrati! Ha lite makt sådär ;)

Nu sitter jag iallafall på tåget in till skolan. Börjar vid tolv men måste ändå åka in flera timmar tidigare. Ska hinna äta osv. Slutar runt 5 idag, SJUKT SENT?! Gah. Ska iallafall hem och fira pappa lite då. Han fyller år idag så grattis världens bästa!!
Puss