JENNY WIKLUND

färdigjobbat!

Hej på er!
Kom precis hem från min sista arbetsdag, NU ÄR JAG LEDIG!!! Har jobbat hela juli och gått upp tidigare än skoltiderna, så det ska bli skönt att få sova ut varje dag nu. Ladda om med nya krafter inför skolan!
Känner lite medlidande till några av mina kompisar som precis börjat jobba och ska göra det enda till skolstart, skönt att jag har det avklarat nu iallafall! Det har varit en riktig jävla skitsommar (ursäkta språket) och nästa år tänker jag INTE vara i sverige. Medelhavet en månad? jatack.

Nu ska jag packa min bag och sedan handla med Alex! Vi ska till landsort i några dagar, ska bli hur skönt som helst! Så jag måste börja nu med tanke på hur seg jag är!
PUSS

hejdå sjömacken, hörs då

hemmafru

Hellluuuu!

Tog ut en "sovmorgon" idag till 9 ungefär... haha har gått upp sju hela juli så min hjärna är inställd på det nu, vaknade av mig själv prick 7. Men somnade om som tur var.
Har stått några timmar i köket nu på förmiddagen, bakar kladdkaka och gör pastagratäng. Känner mig som värsta hemmafrun. Om några timmar börjar jag jobba också, har kvällspasset och efter det ska jag kolla på kattungar. Hoppas jag hittar två att ta med hem hihi!
Puss på er

haha bild från när jag och Amanda jobbade på Vapiano!

bort med bloggen

Tror jag ska lägga ner bloggen guys. Orsaken till att jag tog bort min förra blogg var att det kändes som ett måste att lägga in samma bilder på bdb, facebook och bloggen när något hade hänt. Det är samma sak nu fast bdb är utbytt mot instagram. Det blir så mycket överallt!
Har alltid haft ca 200-300 unika besökare om dagen, men nu har det sjunkit till ca 170, antingen har ni inte tid på sommaren eller så är jag en dålig bloggare (uppdaterare).

SÅÅÅÅ jag vet inte. ska tänka på saken.

bild från igår! :)