JENNY WIKLUND

Sista dagen

Ligger på stranden nu och njuter av de sista timmarna. Tyvärr är det massa småbarn bredvid. Dom skrek hela förmiddagen, och när vi kom tillbaka efter lunchen har ungjäveln skaffat sig en flöjt. Lugnt och skönt här med andra ord...

Haha menmen jag är ändå rätt så trött på solen, ska bli skönt att komma hem till lite regn! Undra hur länge jag kommer stå fast vid det där dock haha...
Kommer hem inatt vid 3 någongång, då ska jag försöka sova lite och sedan äntligen träffa Alex. Wihoooo
Puss på er

Atletica here I come

Hela startsidan på Facebook var fylld av statusar om gymnasieantagningen, så jag loggade in och kollade jag med. Kom in på mitt förstahandsval, precis som väntat! Hade 100 poäng högre än medel så det var inga problem alls.

Just nu sitter jag på en restaurang i hamnen. Alla har precis fått in sin mat. Alla utom jag såklart. Eller jag fick in en jävla köttfärsbomb som vi skickade tillbaka. Snälla greker, lär er lite engelska och framförallt när jag säger NO MEAT. V-E-G-E-T-A-R-I-A-N. Svårt att förstå tydligen. Arg jag blir.

Har iallafall varit på en båttur mellan 10 och 18.30 idag. Så känner mig helt död efter all sol. Helt svag i kroppen liksom. En dag till sen blir det hemfärd. Ska bli rätt skönt faktiskt.
Bilder kommer som sagt när jag är hemma, använder safari nu.
PUSS FRÅN GREKLAND

Jag lever

Jag tänkte bara säga att jag lever och har det jättebra! Åker runt till massa härliga stränder här på ön med turkost och kristallklart vatten, badar i vågorna, äter grekisk sallad, blir brun, fotar i mysiga gränder och bara lever livet. Det är såhär en semester ska vara, allt är perfekt. Dock kunde det ju blåsa lite mer, värmen är pain! Några minuter i solen och sen måste man bada igen haha. Och så saknar jag lite folk där hemma såklart. Men ska verkligen ta vara på de sista dagarna här nu, när jag kommer hem är det jobb resten av lovet typ. Fast det ska också bli kul!
Hoppas ni har det bra där hemma, bilder får ni på söndag!
PUUUUSSSSS