JENNY WIKLUND

photoshoot!

Hej på er!
Har redan hunnit med en fotografering idag. Johanna fotade mig i skogen, hade min rosa långklänning och lockigt hår så fick flashbacks från skolavslutningen. Hon är så duktig och bilderna blev jättefina, lägger upp några här sen när jag har fått dom. Så länge kan ni ju kolla in hennes blogg! http://johannafyra.blogg.se/

Nu tänkte jag ta tag i lite plugg. Har sagt så många gånger men det blir aldrig av. Jag har så mycket att göra att jag struntar i allt haha, vet inte riktigt vart jag ska börja? Ska skriva typ 4 bokanalyser, börja på ett projekt, läsa i svenskaboken, räkna ekvationer, reflektioner om hur jag tränar, och skriva massa franska-meningar i dåtid. Låter inte så lockande. Vart har motivationen tagit vägen?
Det enda jag tänker på är att det är samling till matchen om 3 timmar och jag har mycket att göra innan dess.
Let's go.

såhär ser jag ut idag!
 

I'm back bloggen

Hej på er! 
Jag har inte mått så bra de senaste veckorna, det är därför jag inte har uppdaterat. Ni förstår säkert.
Men nu är jag back on track!
Har haft fitnesshelg med bästa Sanna! Igårkväll promenerade vi runt hela Nynäs i två timmar, och idag körde vi intervallträning på kvarnängen + promenad och gym efteråt. Känns bra men jag är helt slut! Skön känsla.
Imorgon har jag match också så det blir en riktig träningshelg! Är redan sjukt taggad, vi spelar om tredjeplatsen så det är en viktig match. 

Har precis "lämnat" Sanna vid tåget, hon ska hem till Huddinge igen. Har haft jättekul verkligen men nu väntar plugg! Ligger redan efter i skolan haha... Sen får man ju knappt någon hjälp på gymnasiet heller, allt är eget ansvar. Jobbigt läge. Sen kommer iallafall mina favoriter hit och äter middag, så får vi se vart kvällen slutar?

Bilder från veckan som gått!

...

Fråga inte vad som har hänt. Jag kommer inte svara.
Saker förändras och så är det bara.