JENNY WIKLUND

New in

Var nyss nere på stan och fick med mig detta! Min älskade Holly White jacka, har väntat på att den ska komma ut och när den väl gör det får man vara snabb! Förra gången tog den slut direkt. Köpte även en ögonskugga till ikväll, glitter glitter glitter!!
Jobb och julfirande

Jobbade 11-3 och hade mycket kunder så det var kul! Mötte sedan bror i hannen och gick och köpte en leksakspistol till pappa haha. Det skulle vara en ledtråd till hans riktiga julklapp. En skjutlektion eller vad man ska kalla det. Testa lite olika vapen och så.
Mormor, morfar och moster kom vid halv 6 för vårat lilla julfirande. Som de flesta vet är vi alltid borta på julen. Vi gillar inte julklappsstressen, Kalle Anka, julmat, kylan osv, ni förstår. Men när vi kommer hem ger vi ändå lite julklappar. Haha "lite" blev väldigt mycket idag, klapparna täckte hela golvet. Jag räknade också ut hur mycket jag har handlat för och det var några tusenlappar det. Men jag älskar att ge bort saker och göra mina nära och kära glada. Jag gav skinnhandskar till mamma, skjutgrej till pappa, ljuslyktor till Victors stuga, pull up-bar till Hanna, 3 olika sorts vin från Spanien till mormor och morfar, proteinpulver i alla smaker till Alex, och Alva har inte fått sin julklapp än så det kan jag inte skriva!
 
Hur som helst, jag fick jättebra presenter! Fotade inte allt men här är en del. Fick också en väst, träningskläder och lakan. Om ni inte ser texten på bilden så är det biljetter till Aviici och en kurs på makeupstore. Så glad!