JENNY WIKLUND

sommarlov

Ingen skola idag som jag skrev tidigare, inte imorgon heller... så ja, jag antar att jag har sommarlov nu eftersom jag ej tänker gå på skolavslutningen nästa vecka. Lite skönt men ändå tråkigt, saknar nästan att ha något att plugga på haha. Kanske är nåt fel på mig.
Hur som helst har jag bara legat och kollat på film idag typ... och sedan varit på fotbollsträning. Jag var katastrofalt dålig och är i startelvan mot stuvsta på lördag. Hur fan ska det gå? Seriens bästa lag som vinner alla matcher med typ minst 10-0. Och jag har inte tränat på 1,5 vecka ca. Tagga!! Haha fyfan...

Blev precis taggad i den här bilden så den får det bli! Fina sofia och sophie!

trött? ja

Somnade halv 8 igårkväll, har nog aldrig varit så trött förut.. Dock hjälpte det inte för jag har varit lika trött idag. Har inte gjort speciellt mycket förutom ett jobbmöte i hamnen. Skrev på lite papper så nu är det klart att jag jobbar i hamnbodarna i sommar! Medvetna presenter heter boden och där kan man köpa ekologiska saker som godis och te, men också inredning. Ska bli himla kul!
Var ledig idag förresten också om ni undrar. Och skall vara hemma imorgon med, vad är meningen med att åka till skolan när kurserna är slut och betygen satta? Nää jag lär inte åka 3 timmar i onödan inte. Hoppas det blir fint väder så jag kan ligga på altanen istället. Hoppas ni haft en bra dag, PUSS!