JENNY WIKLUND

Shopaholic

Hej på er! Klockan ringde klockan 6 imorse så jag krigade upp. Det är så jobbigt på morgonen nu när jag har ögoninflammation för det tar jättelång tid innan jag ser bra. 
Kändes ovant att gå till skolan, brukar inte vara där på onsdagar haha. Oftast för att den här dagen känns så onödig och jag jobbar som sagt bättre hemma. 

Jag slutade iallafall klockan 11 så passade på att dra in till stan och shoppa! Gick förbi alla treor som stod utanför snaps och åhhh vad jag är avundsjuk. Vill också ha mösspåtagning och allt. Rätt sjukt ändå att det bara är ett år kvar. Hur som helst, ni ser på bilderna nedan vad jag köpte! Med undantag för jeanskjolen. Är lite osäker på den men vill verkligen ha en! Hade behövt någons smakråd men ja, den fick hänga kvar. 
Sen mötte jag Ellinor, Lisa och Sofia. Vi köpte med oss lunch och gick hem till Sofia på Odenplan. Fikade och pratade ett tag innan jag var tvungen att röra mig hemåt och nu sitter jag på bussen! Ska fixa mig och sedan ska vi bort på middag. Och ikväll är det mösspåtagning!Andas utFörsta gången på länge jag kommer hem och kan andas lite. Typ lägga mig i sängen och se ett avsnitt oth istället för att begrava mig i plugg. Hade ett jobbigt prov idag så det är skönt att det är över.

Nu måste jag snart skynda mig till fotbollsträningen!