JENNY WIKLUND

Julklappsfrukost

Idag hade vi vår lilla minijul med familjen. Vi gick upp 9 och åt en mysig frukost framför tvn som mamma fixat och bytte paket. Jag fick en mysig filt till sängen, australienska pengar, tid på söder spa och en resa till Amsterdam i vår! Så bra grejer. Sitter just nu och läser massor om Amsterdam och det verkar vara en mysig stad. Om någon har varit där får ni gärna tipsa!

Jag och pappa gav en spa-övernattning på Hasseludden till Victor och mamma som dom blev jätteglada över. Tror alla blev riktigt nöjda med sina paket. Men än är det inte över, den 2a ska vi "fira jul" med släkten också!


Nyårslöften

Jag brukar inte ha nyårslöften men i år har jag faktiskt ett par... Iallafall några saker jag gått och tänkt på.

- Att ta fler bilder i vardagen, det är sådant som är kul att titta tillbaka på, speciellt nu när det bara är en termin kvar i skolan...

- Lägga undan pengar till sparkontot varje månad 

- Att faktiskt boka min biljett och åka till Australien. Det är nog det viktigaste löften jag har till mig själv, att inte låta något stå i vägen för mina drömmar. Vill inte vara en av de som ångrar saker när de blir äldre...

- Bli mer hälsosam. Det kommer bli mycket festande med tanke på alla studentgrejer, så det blir extra viktigt med kosten och träningen. 

- Ta alla vitaminer och tabletter jag behöver (the hard life of a vegetarian. glömmer alltid)

- Göra mig av med alla kläder jag inte vill ha/inte använder. Sälja, ge bort, byta, whatever - bara jag rensar. 

- Klara matte3b

- Ta körkort... (vågar jag skriva det?)

Och självklart ta vara på allt jag har, vara mer positiv och allt sånt där. Jag tror att det kommer bli ett bra år. Kan inte riktigt förstå att allt händer nu. När min praktik är slut i februari är det våga vara egen-mässa (där vi tävlar med vårt uf-företag) nästan på en gång. Efter det bara någon vecka till jag fyller 19. Två veckor till så är det vår studentskiva. Då är det bara april och maj kvar i skolan vilket kommer gå sjukt fort. Sedan STUDENTEN (omg). Då blir det inte sommarlov utan då är jag helt fri. Inte bunden till någonting. Ska jobba hela sommaren och sen drar jag ut och reser på egen hand som jag väntat på i flera år. Förstår ni vilket år? Jag gör knappt det.
 

Im home

Lyckades hålla mig vaken hela flygresan hem igår. Dörr till dörr tog det 12 timmar. Sjukt ju, hade lika gärna kunnat åka till Thailand på den tiden. Iallafall så kom vi hem vid 11 och då läste jag alla blogginlägg jag missat på en vecka. Tog ett tag med tanke på hur många jag läser. Sedan somnade jag med mjukis, duntäcke, filt, element och ändå frös jag ihjäl. Skönt att komma hem ;)

Idag har jag varit med mina älsklingar Lisa och Sofia för lite minijul. Vi fikade och bytte paket. Jag hade gjort ett paket med gräddkolavodka och werthers, och ett med limevodka och sura kolor, så fick dom välja utifrån en ledtråd. Fanns så mycket roligt alkohol på fuerteventura, köpte med mig vin hem också. Men nog om det! Nu ska jag packa upp resväskan.