JENNY WIKLUND

London dag 2

Eftersom vi spenderade ungefär 8 timmar på Oxford street igår ville vi göra något annat idag. Vi har varit lite överallt och promenerat! Hyde park, fika vid marble arch, lunch i hammersmith och sedan en sväng till westfield för lite shopping. Nu ligger vi på hotellrummet och vilar (blir ju helt slut av allt shoppande?) innan middagen. Får se vart vi går!

Förresten är det sååå fint här nu, redan vår!!
Cheers

Helllooo! Igår var jag uppe med tuppen. Åkte ner till centrum och solade och sista-minuten-köpte en klänning på Tess. Sedan agerade jag mäklare och hjälpte till på två visningar med Markus. Kul som vanligt! Sedan åkte jag hem och såg ett avsnitt oth (har börjat kolla om från säsong 1 haha) innan det var dags att bege sig till stan. Ellinor och Lisa hoppade på i Haninge och så gjorde vi sällskap till Sofia. Väl där åt vi tacos, efterätt och fixade oss. Sedan åkte vi till Hannas 18-årsfest i Solna och temat var färg så vi såg väl lite roliga ut. Alla stirrade som tusan haha. Hade en grym kväll iallafall!
Kom hem till Lisa vid 3 inatt tror jag och sov kvar där.

Vaknade vid halv 11 imorse och hade inte sovit så mycket. Men solen sken så vi gick upp och åt frukost innan vi tog en promenad till affären. Kändes verkligen som vår, hoppas det håller i sig! Vi fixade lite gott och kollade på hockeyn i sängen resten av dagen. Ingen har väl missat att Sverige förlorade? Så tråkig match!

Nu är jag hemma iallafall och ska strax börja packa. Ingen söndagsångest här inte, LONDON IMORGON!!!
ja