JENNY WIKLUND

Sjukis

Har varit småförkyld i någon vecka men nu slog det till på riktigt. Hade ont i halsen Igårkväll men gick till gymmet ändå och körde. Inte bra, vaknade av att jag inte kunde andas tidigt imorse och hade sjukt ont i huvudet och halsen. Kunde inte somna om heller. Har bara legat i sängen hela dagen idag och vilat... Usch jag hatar verkligen att vara sjuk, känner mig så lat och äcklig.
Bokade även tid för att bli brunett. Haha omg ingen kommer tro på mig eftersom jag fejkat det så många gånger. Detta är inte något jag vill göra, men jag måste. Bleker jag håret igen så går aaaallt av. Och håret är det absolut viktigaste med mitt utseende. Var på konsultation på Söder Spa igår hos Sarahs mamma och hon rekommenderade det. Hon är proffs så det får bli så. Tänker aldrig mer i mitt liv gå till ett ställe bara för att det är billigt och fixa mitt hår. Vi såg ju hur det gick förra gången. Så fastän det här kostar någon tusenlapp så är det förhoppningsvis värt det. Får det i 18-årspresent av mamsen.

Ikväll ska jag iallafall till Alva och fira lite! Ironiskt. Men jag orkar inte ligga hemma haha. Äsch vi får se helt enkelt. Hoppas ni mår bättre än jag! 
 
Dagens sällskap 
 

Tack pappa

När jag kom hem från Åland var pappa i full gång med att fixa min nya vägg! Så snäll. Hade en blå fondvägg innan, älskar blått och vitt tillsammans. Men det är väldigt svårmatchat, till exempel om jag vill ha leopardmönstrade lakan så går det ju inte ihop alls. Men nu är det P-E-R-F-E-K-T!! Tack papi