JENNY WIKLUND

Grekland part 3Dag två med hyrbil. Vi åkte tillbaka till båda stränderna vi varit på dagen innan. Ni ser varför hehe.
Nu började det bli bra väder också så bilderna kan äntligen ge lite rättvisa! Den andra stranden låg det ett sååå fint hotell på. Tror det var 5-stjärning. Jag och Thea smög in och snodde deras Wifi när vi inte orkade med solen längre.

 
På kvällen åkte vi in till Thassos stad och åt middag. Hittade världens sötaste kisse, åt froyo och gick i alla små butiker.


Vilken bildbomd det blev... Men det här var helt klart mitt favoritställe! Vi skulle egentligen åkt till en annan strand men hamnade fel, vilket jag är så glad över nu! Hade aldrig velat missa detta. Det var också en hotellstrand så vi fick betala entré. Behöver egentlige inte säga så mycket mer, ni ser ju hur fint det är. Lätt topp 5 på bästa ställen jag badat på. Älskar när man kan hoppa från stenarna! Ska ni till Thassos måste ni hit. Makriamos beach.
 

Midsommar förtjänar ett eget inlägg

Min midsommar i bilder! Det var inte så bra väder så vi hyrde en bil och jagade solen. Ska inte klaga dock, antar att jag hade det en aning varmare än ni här hemma. Vi hamnade på två otroligt fina stränder som vi åkte tillbaka till dagen efter också. Kransarna var självklart med dagen till ära och vi badade och åt massa god mat. Good day
 

Shopping

Var i stan idag med Mamma, Tessan och Thea! Köpte mest basic-plagg. En kavaj, vitt linne, kostymbyxor, mönstrade byxor, en bh och en mascara. Väldigt nöjd! 
Vi åt lunch på k25, varför har jag aldrig varit där förut? Bästa stället, så impad! Massa fräscha sallader och annat liknande. Som kungshallen fast mindre, mysigare, lugnare och lyxigare. Nu behöver jag aldrig mer undra vart jag ska äta lunch när jag är i stan längre!

Efter all shopping fikade vi på starbucks också. Lite lätt överskattat men mysigt