JENNY WIKLUND

8 timmar i London

Hanna hämtade mig 05.00 igår och då drog vi till Arlanda. Åkte dock fel först och hamnade i Uppsala men vi hann ändå med planet hehe. Landade vid halv 10 men var inte på Oxford street förän vid halv 12. Vi shoppade på primark, Forever 21, new look och allt sånt och det var så jäkla kul! Jag får sån energi av att vara där. Att gå runt på primark och bara fylla korgen med kläder utan att ens titta på prislapparna (finns typ inget över 300kr) är lycka. Vi åt en snabb lunch på prettis för att sedan kunna återgå till shoppingen och sen hann vi med en fika på pinkberry också. Deras froyo är den bästa i världen. Vi skulle egentligen ha gått på afternoon tea men det blev lite stressigt så vi missade tyvärr det. Får bli en annan gång! Känns som något man borde göra när man är i London. Vi gick iallafall runt inne på selfridges och tittade på alla fina bakverk och choklader. Asså den avdelningen är paradiset... Köpte tyvärr inget för det var ganska dyrt men fint var det!
Vid 6 tog vi tunnelbanan tillbaka till flygplatsen och åt middag. Vi var helt slut. Ögonen sved, kunde inte röra min rygg efter att ha burit runt på alla påsar och så hade/har jag ont i halsen också. Men det var så värt det. Sov som en stock på flyget och när jag kom hem vid 3 inatt somnade jag också direkt.

Detta var en upplevelse kan jag säga! Jag älskar London. Älskar! 
Bilder på allt jag köpt kommer senare idag 

Upp om 6h

Har precis städat och packat ner allt jag behöver i handväskan. Om 6 timmar ringer klockan och då är det dags att åka till flygplatsen! Jag och Hanna är ju bara i London över dagen så kommer hem redan natten till lördag. Lite yolo sådär, ska bli skitkul!! Vi har bara med oss en varsin stor väska att fylla med grejer! Shoppa loss i 12 timmar haha crazy. Borde sova nu men det är så ljust ute och mitt rum är ju helvitt så det lär inte gå så bra...

Var förresten ute ett tag med Madde och Becca på eftermiddagen! Premiäråkte Maddes bil och måste säga att hon är sjukt bra på att köra. Blev sugen på att ta mitt körkort nu också... Gäller ju bara att öppna den där jävla teoriboken någon gång. I sommar kanske.

Uppdaterar imorgon om det finns wi-fi, annars på lördag med massa bilder från London. PUSS!New hair

Var precis hos Victoria och klippte mig. Syns ingen större skillnad, klippte bara topparna, men det känns mycket fräschare nu! Gillar dock inte min hårfärg alls, vill antingen vara blond eller ha mörkare. Den här mellanfärgen känns lite tråkig...