JENNY WIKLUND

Helg

Gårdagen var sämst som jag skrev i förra inlägget. Skulle klättra på eftermiddagen men jag och Sofia hittade inte dit och missade vår tid. Då fick jag världens ångest för jag har missat tillräckligt med idrott... Åkte hem och hela tiden hände det små saker som förstörde mitt humör mer och och mer och till slut ville jag bara bryta ihop.
Ni vet ju hur det blir. Men dagen blev mycket bättre när jag kom till Linnea och åt middag med henne och Hanna. Vi hade myskväll framför idol och sedan drog jag till Alex ett tag innan jag gick hem och sov.

Idag står jobb på schemat! Work

Skola och jobb avklarat! Gick bra och snabbt idag på jobbet och alla var trevliga så det var nice. Nu har jag precis satt mig på tåget hem. Eller till Alex rättare sagt och det tar ju ännu längre tid. Alltså jag önskar att jag hade en övernattningslägenhet i stan, hade varit guldvärt! Alla är hemma ca 10-15 min efter att vi slutat och jag är hemma 2 timmar och 15 min efter att vi slutat. Det är ju helt sjukt. Men tågen går ju bara en gång i timmen och då får jag alltid vänta en timme. Inte kul.

Aja jag är glad iallafall faktiskt! Bra humör idag. Och imorgon är jag ledig. Eller jag har sett till att vara det. Det är så roligt för så fort något inte är som jag, Sofia och Lisa vill i skolan så ändrar vi på det. Flyttar runt lektioner osv. Haha