JENNY WIKLUND

Massa post

Hej på er! Idag när jag kom hem från Alex hade jag fått hur mycket post som helst... Kändes lite som julafton! Skor från Nelly, skolkatalogen där jag var med på hela 4 foton haha, studiebidrag och lite mindre roliga fakturor. Känner mig så vuxen när jag sitter och betalar sånt!

3 bilder från dagen!

vilken kväll

Eller natt kanske jag ska skriva? Hade sjukt kul hur som helst! Började med middag hemma hos Lisa, sedan fixade vi oss i flera timmar för vi kunde inte bestämma oss för vad vi skulle vara. Till slut blev vi svarta änglar. Spooky, I know. Sedan vid 10 åkte vi in till stan och mötte Ellinor och hennes kompisar på woken.Jag och Lisa gick till Nype ett litet tag men det var inge bra där. Sedan gick vi rakt förbi alla i den lååånga kön till Soldiaritet, snackade lite med vakterna, och kom in före Ellinor och alla som hade köat en halvtimme. Haha lite nöjd jag var då. Sneaky.

Dansade non stop i typ 3 timmar och det kändes som att alla treor från skolan var där så det var sjukt kul. Bästa stället jag varit på hittils faktiskt. Vid 3 var vi lite trötta så började röra oss mot centralen och därifrån fick jag skjuts med Victoria och Erica. Sååå skönt. Att ta 5-tåget hem är fan det värsta jag vet. Not doing that again.

 

Fotbollsskola
Vi har inte så kul här i hallen... Vart är alla?! Har haft 4 barn här imorse men verkar inte komma fler. Vi ligger bara och väntar på att klockan ska bli 3 så vi får sluta! 

Imorgon blir nog en bättre dag för då ska jag, Sofia och Lisa troligtvis ut. Thoren gästar solidaritet så det blir kul! 
Mer om det sen. PUSS