JENNY WIKLUND

För mycket plugg


Min dåliga uppdatering beror på att jag har så mycket plugg atm. De två kommande veckorna är ett rent helvete... Har prov hela tiden och måste ju plugga i rätt ordning, alltså på det som kommer härnäst och det gör att jag inte alls hinner lägga ner tid på det som kommer nästa vecka. Det råkar vara de två svåraste ämnena; psykologi och matte. Och idrott och media men det är lätt. Men om jag pluggar på det nu så går det ju inte bra i svenskan och engelskan som jag har denna vecka? Förstår ni min ångest eller? Omöjligt att prestera i allt. GAH vart ska man ens börja....... 255 dagar kvar till studenten<3

Foto all day long

Har tagit 3 av de 4 skolfoton jag kommer vara med på i katalogen idag. Började med elevråd, sedan studentkommitén och sist spex! Sjukt kul. Vi hade "livet är en fest" så det var massa glitter, slipsar på huvudet, pussmunnar på kinderna, klackar och ballonger! Jag satt och höll i Hannas hår när hon spydde i en hink haha. Får visa resultatet när det kommer.

Vi provade även ut studentmössor och gjorde en beställning. Jag har tidigare aldrig tänkt på hur andras mössor ser ut, men nu när jag själv ska köpa märker jag hur mycket det faktiskt finns att välja på. En guldrem här och där och olika diamanter och insidor och allt. Jag blev nog rätt nöjd med min, tog kristallpaketet iallafall för er som vet vad det är.

Nu väntar en kväll med massa plugg. 3 prov denna vecka och 4 + en inlämning nästa. Woho 


Lisa 18Igår fyllde min underbaring äntligen 18 år! Det firades rejält kan jag lova. Vi började med en jättegod fördrink, middag och såklart efterätt, som ni ser på bilden, hemma hos Lisa. Shotade, hade presentöppning, körde dricklekar, tog bilder och fixade oss ett tag och sedan började resten rulla in. Typ hela klassen kändes det som så det var mys! Tiden gick fort som den alltid gör när man har kul och vips så var vi på Marquise. Måste nämna att jag HATAR vakter, riktigt maktmissbruk... de beter sig riktigt illa, iallafall de jag stött på. Hur som helst så dansade vi typ tills fötterna blödde. Är så ovan att ha klackar så vid 3tiden kunde jag knappt gå längre. Då kom Bella och Becca dit och så chillade vi typ i 2 timmar innan vi tog morgontåget hem haha. Fyfan, jag kom hem halv 7 och då gick mamma upp. Så jag la mig väl vid 7 imorse men sov bara i några timmar för sedan hade vi besök. Jag är lagom trött kan man säga men satan vad kul det var!

Ett stort grattis till världens bästa tjej! Love her