JENNY WIKLUND

Tips

Hej på er! Bra dag idag. Slutade 1 och då träffade jag studentkommitén för att planera. Gud vad jag älskar min skola, vi har verkligen så roliga traditioner. I nynäs springer ju alla ut tillsammans och så trodde jag att det fungerade överallt, men efter att ha varit på Fredrikas och thorens urspring förstod jag att det beror helt på vart man går.

På måndag drar nämligen våra tävlingar ingång. Det kommer att vara allt från att springa över medis i underkläder till att gå in och ta över en lärares lektion. Såhär håller vi på nu fram till studenten och klassen med flest poäng springer ut först. Allt avgörs den 9 juni då vi har en turnering. Alltså sååå kul. 

Btw helt random, till alla er i nynäs: kollade arbetsförmedlingen och det finns hur mycket jobb som helst. Hamnterminalen, pizza house, den indiska restaurangen, cafe i hamnen osv så TIPS!! 

Nu ska jag försöka få någon klarhet i vad jag ska ha på mig imorgon Tagggggg

Nu är livet faktiskt bra. Lyssnade på Ellinor och Hannas podcast igår påväg till skolan och blev så sjuuukt taggad på allt som är kvar! De pratade om mösspåtagningen bland annat och eftersom Ellinor gick på thoren kan jag känna igen mig i allt. Studsade typ till skolan och var jätteglad haha, det händer inte ofta. Imorgon är det dags iallafall!! Stod och provade kläder igår men har ingen aning vad jag ska ha på mig så måste lösa det när jag kommer hem! 

Sov hos Alex och nu är jag på bussen till skolan. Har möte med studentkommitén och ska planera utspringsfejden! Gahhhhh vad kul