JENNY WIKLUND

Drinkar och en resa

Mötte upp Lisa och gick till skybar igårkväll! Drack en drink och gick vidare till vapiano kungsbron för fler. Satt och pratade om allt och det var så mysigt! Sen gick vi runt lite på Stureplan men det var seriöst omöjligt att komma in igår. Löning och 22årsgräns överallt men vi hade kul ändå! 

Och jaa vad hände imorse? Vi har pratat så länge om att boka en resa till Australien och nu gjorde vi det. Helt sjukt är det. Är så jäkla taggad på livet, det här året kommer bli det bästa i mitt liv! 


Fredag

Nu tar jag sportlov! Har varit en kul utbildningsvecka och jag har lärt mig massor, det här är inget yrke man bara hoppar in i liksom. Nu är det snart middag och sen ska jag röra mig mot stan och träffa Lisa! Fixar mig ordentligt väldigt sällan och märker hur lite smink jag har... Skulle behöva ett presentkort på Mac, makeupstore eller liknande och köpa en hel del! En liten extra grej på önskelistan till alla där ute :D

Min fina pojkvän som gör det extra jobbigt att gå upp 7 hela lovet medan han sover vidare till 12... Nu får jag dock sova ut i två dagar innan skolan börjar! Det behöver jagWork work

Jag är heeelt slut i huvudet och skulle behöva sova ett dygn. Vill också ha lite lov... Kan inte klaga på utsikten från jobbet dock! 
Har inte mycket mer att berätta eftersom jag mest har jobbat. Imorgon ska jag dock ut med Lisa så det ska bli sjukt kul