JENNY WIKLUND

Helg

Igår mötte jag Lisa och Sofia på café sirap för lunch! Tog en sallad vilket jag såklart fick ångra på en gång... Det är ju ett pannkaksställe så vet inte varför jag beställde som jag gjorde haha. Iallafall så satt vi och myste och pratade om allt möjligt! Sedan hämtade pappa mig och vi åkte och köpte en ny laddare eftersom min är sönder. Misstänker att någon bytt ut min på jobbet eller något för den var helt ny... Så nu tog jag en blå! Ingen kan "råka" ta fel nu :)

När kag kom hem bytte jag till träningskläder och körde mage hemma. Alltså behöver knappt mitt gymkort längre... Finns väldigt bra pass på youtube som jag kör.

Kvällen spenderades framför en film med mamma och pappa i väntan på att Alex skulle komma hem från Gran Canaria. Gick till honom vid 11 och väntade sista tiden där. Sååå glad att han är hemma! Känns tomt annars.
Så jag sov där och nu sitter jag på tåget, ska in och jobba 9 timmar!Torsdag

Igår kände jag mig duktig! Sprang 4,5 km och sedan körde jag biceps, triceps och mage med Gustav och Aran. Im back on track. Nu sitter jag och skriver på gymnasiearbetet. Det är svårt. Känns som att man mest babblar på för att fylla ut sidorna. Vi har gjort hälften ungefär iallafall,11 sidor!
Snart ska jag slänga ihop någon lunch och i eftermiddag är det dags för jobb igen! Ciao

Lite bildbrist. Men imorgon ska jag träffa dessa två så det får bli en bild på oss!