JENNY WIKLUND

Landsort

Jag måste ändå säga att jag har tur. Just idag när jag är ledig bestämmer sig solen för att komma fram efter flera veckor av regn och rusk. TACK vädret!!

Gotland

Känner att jag vill åka tillbaka hit igen innan sommaren är slut med familjen. Vi hade ju rätt halvtaskigt väder vilket förstörde upplevelsen lite. Det var ju inte dåligt men det har så mycket mer att ge om vädret är bra! Har till exempel aldrig varit i blå lagunen och det känns ju som ett måste. Det enda problemet är väl boende... Får se hur det blir. 
 ÄLSKAR Gotland! 


Glasögon coming up

Jobbade 05-11.30 idag, sjukt skönt pass då man har hela dagen sedan! Fast när klockan ringer 04.00 då är det inte lika skönt haha...

Direkt efter jobbet brummade jag till Haninge med mamma, Tessan och Thea. Jag hade tid på smarteyes och gjorde en mer djupgående synundersökning. Fick veta att hade jag gjort mitt syntest som man för inför körkortet nu så hade jag inte klarat det... Jag gjorde ju mitt när jag var 16 och min syn har försämrats snabbt de senaste åren. Så nu MÅSTE jag ha glasögon när jag kör. Känner mig ändå lite lättad för provade ett par glas och såg genast alla bokstäver hur tydligt som helst, men utan var det bara en suddig klump. Det var lite "wow-känsla" att kunna se så bra.

Efteråt stannade vi i Haninge C och fikade på espresso house och fixade nytt pass till mamma. Kom även hem med ett träningslinne! Ser framför mig hur jag ska ha det i Australien när jag och Lisa är på äventyr i djungeln 

Nu ska jag snart åka till Landsort där Alex är. Blir dock inte lika länge som tänkt, skulle varit ledig hela helgen men vips fick jag ett pass både lördag och söndag. PUSS!