JENNY WIKLUND

Tisdag

Jag håller inte koll på dagarna längre. Trodde det var lördag igår men det var tydligen måndag. Ställde alarm imorse för att få lite rutin. Har faktiskt varit väldigt produktiv! Jag och mamma rensade 1/4 av alla kläder vi har i källaren och det resulterade i mååånga kassar. Har typ 6 st som ska säljas och några som ska skänkas till välgörenhet. Och några slängas. Så sjukt mycket kläder?? Ska lets reda på någon loppis och ställa mig och sälja allt. Prissorterade idag och jag vill mest bli av med det, så billigt kommer det vara. Fina märkesblusar och vinterskor för bara 50 kr. Och galet många klänningar!!

Sen åt vi thaibuffé jag och mamma. Och nu äter jag kokosklass!


Kaotisk dag och klockan är bara 10

Den här dagen har varit så händelserik för mig och i vanliga fall brukar jag fortfarande sova denna tid. Ska berätta om den eftersom jag vet att ni bryr er sååå mycket! 

Vaknade 04.30 efter att ha halvsovit i 2 timmar. Var hyfsat pigg, hann ju aldrig fastna i någon djup sömn. Körde iväg och när jag svängde ut vid Lidl såg jag att det bildats en kö ner mot terminalen? Alltså inte där bilarna ska checka in utan där vi anställda står. Så jag kände mest wtf, fattade inte vad som hände, klockan var liksom 5 och det stod helt still. Hade det hänt en olycka och vart skulle alla dessa bilar? Efter 2 minuter insåg jag att jag skulle bli försenad så jag fick BACKA ca 200 meter för att komma tillbaka till korsningen. Herregud. Där stod Emma med sin bil och såg ut som ett frågetecken. Vi bestämde oss för att åka runt genom centrum och komma från andra hållet. Tror ni inte att det var totalstopp där också eller? Tvekade lite men sen chansade jag och körde i fel fil för att komma fram haha. Det var lite läskigt och olagligt (lol) men vi kom i tid! Skummaste jag varit med om. Fattar ingenting.

Incheckningen var också kaos då min dator och skrivare inte ville samarbeta. Men det gick i slutändan. Kaotisk avgång, men det är ju Almedalsveckan så förståeligt 

Och till det sista, när jag satt i bokningen och precis avslutat ett samtal högg det till under bröstet och det gjorde så sjukt ont. Kunde inte andas och varje gång jag försökte få luft gjorde det ondare. Som en kniv i bröstet. Trodde på riktigt att jag fick ett hjärtinfarkt eller liknande. Slutade iallafall med att min fina kollega Astrid hjälpte mig. Ännu en konstig upplevelse.

Jaha, eran dag då? Antar att inte så många är vakna ens haha
Utsikten just nu
Nu börjas det

Vad i helvete gör jag vaken haha... Jobbade till 24 inatt och kunde vara hemma i 4-5 timmar innan jag ska tillbaka nu och kunde SJÄLVKLART inte sova alls. Har legat klarvaken. Hur som helst så ska jag snart jobba i 8 timmar och sedan vila i 7 timmar innan jag ska tillbaka igen. Nu börjas det, det blir helt klart en sommar med konstiga tider

Lunch igår på ett nyöppnat ställe