JENNY WIKLUND

Kaotisk dag och klockan är bara 10

Den här dagen har varit så händelserik för mig och i vanliga fall brukar jag fortfarande sova denna tid. Ska berätta om den eftersom jag vet att ni bryr er sååå mycket! 

Vaknade 04.30 efter att ha halvsovit i 2 timmar. Var hyfsat pigg, hann ju aldrig fastna i någon djup sömn. Körde iväg och när jag svängde ut vid Lidl såg jag att det bildats en kö ner mot terminalen? Alltså inte där bilarna ska checka in utan där vi anställda står. Så jag kände mest wtf, fattade inte vad som hände, klockan var liksom 5 och det stod helt still. Hade det hänt en olycka och vart skulle alla dessa bilar? Efter 2 minuter insåg jag att jag skulle bli försenad så jag fick BACKA ca 200 meter för att komma tillbaka till korsningen. Herregud. Där stod Emma med sin bil och såg ut som ett frågetecken. Vi bestämde oss för att åka runt genom centrum och komma från andra hållet. Tror ni inte att det var totalstopp där också eller? Tvekade lite men sen chansade jag och körde i fel fil för att komma fram haha. Det var lite läskigt och olagligt (lol) men vi kom i tid! Skummaste jag varit med om. Fattar ingenting.

Incheckningen var också kaos då min dator och skrivare inte ville samarbeta. Men det gick i slutändan. Kaotisk avgång, men det är ju Almedalsveckan så förståeligt 

Och till det sista, när jag satt i bokningen och precis avslutat ett samtal högg det till under bröstet och det gjorde så sjukt ont. Kunde inte andas och varje gång jag försökte få luft gjorde det ondare. Som en kniv i bröstet. Trodde på riktigt att jag fick ett hjärtinfarkt eller liknande. Slutade iallafall med att min fina kollega Astrid hjälpte mig. Ännu en konstig upplevelse.

Jaha, eran dag då? Antar att inte så många är vakna ens haha
Utsikten just nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: