JENNY WIKLUND

Sunday

Blev väckt halv 9 imorse och då var ju klockan egentligen halv 8... Så var lagom trött. Åkte till Haninge med mamma och pappa och köpte dräkt till min skiva. Sen åt vi på pizza hut och åkte direkt till Therese som fyller år i veckan! Vi fikade och tittade på hennes drömmiga lägenhet som ser ut att vara tagen direkt från en inredningstidning!

Nu har jag gått och lagt mig igen. Får feberattacker till och från och ögonen bara rinner. Har nog snytit sönder näsan också. Så ikväll missar jag en skiva jag skulle gått på :( Skulle aldrig palla! Ska vila nu och förhoppningsvis är allt bra på tisdag 
The good lie

Skulle egentligen jobbat idag men jag mår bara sämre o sämre. Ögonen bara rinner, har feber till och från och hostar. Vill inte smitta mina kollegor heller så stannar hemma.

Är så glad att jag glömde anmäla mig till högskoleprovet som är idag, för det hade inte gått. Fatta att sitta och skriva prov i åtta timmar med feber, nej tack! Alex är och gör provet nu så jag hoppas att det går bra för honom <3
Tror faktiskt inte jag kommer behöva göra provet något mer ändå pga att jag har så bra betyg i skolan. Det känns som att man satsar på antingen eller. Om jag mot förmodan bestämmer mig för att bli läkare eller liknande så måste jag såklart göra det, men inte som det ser ut nu!

Juste! Slutade med att jag såg den här filmen igårkväll och den var sååå bra. Alltså verkligen en av de bästa jag sett. Finns på swefilmer om ni har tråkigt
 
Sjuk

Ligger hemma med feber och hosta så livet är inte så kul just nu. Körde halkbana igår och det var däremot svinkul! Skönt att ha det avklarat. 

Men som sagt så ligger jag hemma nu och tror att jag kommer dö av uttråkning. Har läst alla bloggar, gått igenom hela hemmet och airbnb och gjort bordsplacering till skivan vilket tog ett par timmar. Men nu då?? Tips på någon bra film eller serie anyone?