JENNY WIKLUND

wishlist igen!

Fick höra igår att min önskelista till studenten inte var så jättebra så jag ska försöka utveckla den lite!

Den här bilden får kvarstå... Muggar och mediumskålar i beige från lexington.
Påslakan och handdukar/badlakan (behöver ej vara lexington men bra kvalité är det viktiga, inte satin) också i tonerna beige, grå, vit!

 
Vita tallrikar från mateus
Mason jars
Tumblrglas (märke spelar 0 roll)

6kg hantlar
Presentkort på mango eller H&M
Hårprodukter från Aussie, tex volumeschampoo, 3 minute miracle-inpackning...
Marc Jacobs datorfordral i svart, beige eller grått storlek 13 in

Till det viktigaste av allt!
Bidrag till mitt Australien - pengar, rese/hotellcheckar, presentkort, visum etc! Allt som har med resande att göra! :D

Blir även glad för alkohol och en biljett till summerburst :D


rainy day


Gårdagen kan ha varit en av de tråkigaste i mitt liv. Gjorde visserligen en jättefin bananpannkaka till lunch som ni ser men utöver det låg jag typ bara i sängen. Har ju ingenting att plugga längre så jag känner mig typ rätt lost, vad gör man när man inte pluggar? Det är ju typ det enda jag gjort hela året; jobbat och pluggat. Jobbar nästan ingenting heller nu vilket suger... det drar inte igång förrän juli.Ska kanske inte klaga men hade iallafall sjukt tråkigt och visste inte vad jag skulle göra.

Idag hämtade jag den här snyggingen och åt lunch i hamnen. Det spöregnade och gör fortarande vilket var mysigt. Vi pratade om sommaren och utgångar och eventuellt blir det en idag. Den som lever får se
 
 

Godnatt

Jag stod för matlagningen idag! Grekisk sallad blev det, älskar det. Tycker tillochmed att min är bättre än grekernas hehe... Efter middagen kollade vi lite resor och det verkar bli Italien i sommar! Ska bara övertala pappa också som är helt insnöad på Grekland. Det är vi alla egentligen, det är mitt favoritland all time high men det finns inga bra resor dit på rätt datum. Vi måste anpassa efter allas jobb. Men jag tackar inte nej till Sardinien, ser otroligt vackert ut!

Efter detta var jag, mamma och Tessan på ett slags event i centrum. Butikerna hade kvällsöppet och det bjöds på en sommardrink. Den var dock äcklig, de måste ha använt salt istället för socker men det är en annan historia haha. Mina ögon vill inte vara öppna längre så det börjar bli dags att krypa ner. Godnatt!