JENNY WIKLUND

santa...

Vi ska egentligen inte ge några julklappar eftersom vi rymmer till Thailand, men önska sig kan man ju alltid! I år vill jag ha Nike air max Thea, en märkesväska (dkny eller michael kors), presentkort på ställen jag handlar på - mango, nelly, mall of scandinavia, you name it, och sedan såklart allt som har med resor att göra. Pengar till en resa kanske? Jag är ju ganska säker på att jag kommer dra igen i vår, inte lika länge dock!

Sen vill jag ju verkligen ha en ny dator men det känns lite over the top. Finns det ens några datorer som är superlätta, snabba och med mycket minne för rimliga priser? Tips mottages gärna 
 

Det finns ingenting finare än det här

Den här låten är så stark. Vill ha den på min begravning


Söndag kväll

Igår efter jobbet åkte jag hem och åt middag innan jag blev hämtad av Clara. Vi åkte och handlade massa gott; melon, ost & kex, choklad och dricka och hade en riktig myskväll. Hämtade även upp världens segaste människa på vägen (aka Sofia) så hon var också med. Haha jag känner ingen som man får vänta längre på, men samtidigt känner jag ingen som får mig att skratta lika mycket så hon är värd väntan, helt klart!

Idag har varit en typisk söndag. Jag sov länge och åt en broccolipaj till frukost. Det är så ironiskt att jag är vegetarian, ibland nästan vegan, medveten om vad jag äter och väldigt kräsen och petig när det gäller mat men trots allt detta älskar snabbmat? Alltså Felix pajer, soppor och pasta tilltalar mig nästan mer än hemlagat. Billys och sådant där också... Har ni inte provat Felix "Penne Con Mozarella" måste ni göra det, köper alltid den om jag inte orkar laga lunch.

Men tillbaka till ämnet! På eftermiddagen var jag på julfika hos Hanna och Rasmus. Hon hade bakat pepparkakscheesecake med lingon, kolor med rostad kokos och saffransmuffins och allt var sååå gott. Jag hoppas att hon någon dag öppnar ett bageri för då kommer jag bli stammis. 

Just nu sitter jag och har lite söndagsångest; inte den vanliga sorten dock. Jag är ledig imorgon och det känns hur tråkigt som helst. Jag har jobbat heltid nu i en månad och från och med denna vecka kör jag bara 60% och det är jag inte alls nöjd med. Älskar mitt jobb. Vad ska jag göra hemma?