JENNY WIKLUND

Lägenhet!

Allt gick väldigt fort igår och helt plötsligt hade vi fått en lägenhet! Såg en annons på gumtree (typ blocket), en halvtimme senare var vi i huset och ja, idag har vi flyttat in haha! Det är jag, Lisa och Inka, en finsk tjej som vi blev kompis med på båtturen. Vi har ett rum tillsammans i en stor villa med pool och den sjukaste utsikten över hela Airlie beach! Läget är oslagbart. Sen bor det 3 andra i huset också, en från Melbourne och två från England. Så vi delar på de öppna ytorna liksom. 
 
Det är så mysigt i den här staden. Nu gäller det bara att få jobb, annars får vi fortsätta nedåt...
In love with Airlie beach

Jag har blivit helt kär i det här stället. Alla har sagt att man brukar hitta ett ställe längs östkusten som man fastnar i, det här är nog det stället för mig... Både jag och Lisa går runt och säger "wow vad fint" hela tiden. Det är en liten hamnstad och allt är så välskött och fint, det känns som Beverly Hills. Sjuka villor, fina stora båtar överallt, mysiga caféer, fina badvikar och världens mysigaste strandpromenad. Är verkligen kär! Ska leta jobb här och det kommer bli avgörande för om jag stannar eller inte, annars blir det surfers paradise! 


Whitsundays sailing

I 3 dagar har vi seglat runt i Whitsundays, stannat lite här och där och snorklat i barriärrevet (det sträcker sig hela vägen från Cairns), sett sköldpaddor, ätit god mat, druckit goon och besökt själva Whiteheaven beach som är en av världens finaste stränder. Det har varit helt otroligt måste jag säga! Det var en sån bra grupp på båten med folk från hela världen; Canada, Frankrike, Chile, Finland, USA, u name it. Det var så mysigt att sitta med alla och prata på kvällarna under stjärnorna på en båt mitt i ingenstans. Och snorklingen var verkligen amazing, har aldrig sett så färgglada fiskar och jag har ändå snorklat på mååånga ställen. 

En av de bästa upplevelserna hittills i mitt liv!