JENNY WIKLUND

Tillbaka på samet

Det fanns en del av stranden som var fin på Koh chang, den jag fotat! Resten var bara kaos. Sjukt mycket folk, hetsigt, mycket alkohol och stökigt helt enkelt. Vi trivdes inte alls lika bra på ön som för 7 år sedan. Och alla längtade tillbaka till Koh samet. Så trots att vi betalat hotell för en vecka där vi var fick vi ett ryck på stranden, gick och packade våra väskor och bara drog. Kom fram sent Igårkväll efter 5 timmars resande och det är sååååå skönt att vara tillbaka på världens bästa ö<3 Känner mig hemma här!

Sitter just nu på vårt favorithak på stranden och äter frukost med Alex. Bara njuter!


Last couple of days

Internet har svajat och jag har inte kunnat uppdatera! Det som hänt är att Victor nu flugit hem :( och så har vi bytt ö till Koh chang! Älskar viben och naturen här. Dock är både jag och Alex sjuka... Jag har halsfluss + ont i magen och mår illa, så gårdagen spenderades i sängen. Så himla tråkigt eftersom man verkligen vill ta vara på tiden här... Är lite piggare idag så ligger under en palm i skuggan och läser i juridik-boken, men jag är absolut inte frisk.

Hoppas att alla som kikar in här hade en fin julafton förresten!<3


Ännu en dag på stranden

Inläggen blir inte så varierade, mina dagar ser basiclly likadana ut... Går upp 6-7 (fortfarande lite jetlag), äter frukost på terassen, går till stranden, varvar badande med poddar och frisbee-kastande, dricker fruitshakes eller kokosnötter, tar en massage, äter middag, spelar kort och somnar tidigt. Inga bekymmer här inte, möjligtvis att man svettas konstant men det får man ju inte klaga på när man åkt hit hehe