JENNY WIKLUND

Brunch

Började dagen med en promenad runt ringvägen med mamma och bror som var hemma över helgen. Fick riktiga vårkänslor! Alex åkte iväg och spelade tennis tidigt på morgonen och jag vill också ha någon aktivitet... Det är nästan så att jag vill börja spela fotboll igen men jag vill ju bara köra på kul och slippa all ångest och press - så det går nog inte. Jag vill köra badminton eller volleyboll, det hade varit sjukt kul. Någon som är på?? Hade det funnits ett volleyboll-lag i Nynäs hade jag börjat för 10 år sedan, jag har alltid velat göra det nämligen men utbudet är sådär. Tror närmsta lag är inne i stan. 

Anyways, efter det duschade jag och åkte till Kroken med Alex, Maria och Therese för en mysig söndagsbrunch<3 Nu funderar jag på att ta mig ned till löpbandet en sväng. Måste ta tag i träningen igen, speciellt efter en sådan här onyttig dag. Sedan väntar en fullspäckad jobbvecka!
 

Om någon undrar...

Så skulle jag inte tacka nej till dessa saker när jag fyller år! Kan inte fatta att jag är 20 år snart, vad hände? Det är ju gammalt!! Halvvägs till 40 haha!

Lexingtonskålar i beige, mellanstorleken, beige kappa från NLY trend, örhängen från Lily and Rose (smokey mauve), underkläder från Calvin Klein eller varför inte pick and mix lindor-kulor? Min favoritchoklad. Skulle inte sitta helt fel.

På önskelistan står även presentkort i Mall of Scandinavia (eller butiker) eftersom ALLT finns där, och jag jobbar sakta men säkert på att byta ut min garderob... Och nytt chaipulver från Espresso house. Och en skidhjälm och skidglasögon. Och en samsung galaxy i guld (hejdå iPhone)... och en ny dator. HAHA! Listan kan göras så oändligt lång. Jag måste vara världens lättaste person att köpa present till. 
 
Weekend

Hello guys. Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera men jag har inte gjort mycket värt att fotografera eller skriva om... Nästa vecka blir det raka motsatsen då jag helt plötsligt har jobb varje dag! Blivit inringd lite här och där så det ska bli kul. Vill helst ha mycket att göra, trivs med det! 

Ikväll ska jag träffa Alva, imorgon fira Anki och på söndag är det brunch, så den här helgen ser ut att bli väldigt bra den med. Hoppas eran blir lika bra!!