JENNY WIKLUND

En riktig myshelg


På lördag morgon vaknade jag hos Victor på söder. Det var klarblått och varmt så vi tog med oss frukosten till reimers holme och myste! Det var verkligen såå varmt, svetten rann! Istället för att kolla Pride så åkte vi hem till nynäs och vidare till yttre gården med familjen. Vi hade med oss middag ut. Vill säga att det var jättemysigt men överanvänder det uttrycket lite... Men det var det iallafall! Att sitta där i kvällssolen på en strand med min fina familj <3


Söndagen blev också en familjedag på stranden. Dock utan Victor, han åkte hem till sig Igårkväll. Vi åkte till lökvik och gosh vad fint det är där! La upp en film på min snap och fick 4 meddelanden av folk som undrade vart jag var någonstans egentligen! Då började jag tänka att fasen vad synd jag tycker om dom som inte har båt. Och inte får uppleva alla fina öar vi har här i skärgården! Vill bara ta med mig alla ut och visa! 

Nu är jag hemkommen efter att ha kört badminton. Är helt slut så ska krypa ner i sängen... Imorgon väntar ännu en jobbvecka!