JENNY WIKLUND

Charles Bridge

Idag har det varit soligt och upp mot 18 grader så vi har gått runt BARBENT?! Alltså förstår ni lyckan? Kjol och tshirt utan att frysa... Det var ett tag sedan!

Förmiddagen spenderades på vår terass i solen och då endast i strandtunika. Fick nog lite färg! Vi åt plocksallad där och begav oss sedan till Charles bridge. Otroligt vackert och mysigt! Nu på eftermiddagen har vi suttit i solen, druckit vin och bara njutit. En perfekt dag!

Photos

Blir bara bilder idag! Vill njuta av tiden jag har här borta med mamsen <3 
Har det så bra!


Day two

Idag vaknade vi tidigt och gick ut för att upptäcka staden mer! Kinas president är tydligen här på visit och det märktes tydligt, var avspärrat och poliser överallt. Såg även ett gäng hysteriska kineser med flaggor som hoppades på att se honom. Förstår inte hur man bry sig så mycket hehe... Vi traskade iallafall runt och hade det supermysigt! Fikade på ett raw-café, åt lunch på vår terass i solen, kollade in shoppingcentrumet och gick vilse igen. Vi besökte också en stor chokladbutik och därifrån gick vi ju inte tomhänta om vi säger så!

Nu på kvällen åt vi middag på en vegetarisk restaurang och sedan gick vi till Old town square där det var sååå fint och mysigt! Ett torg omringat av fantastiska byggnader och kyrkor. Vi fångade solens sista strålar och köpte varmt vin (smakade som glögg) från ett stånd och gick runt där och bara NJÖT