JENNY WIKLUND

One more brunch

Imorse tog jag, mamma och Victor en promenad runt Ringvägen i solen! Det var så varmt att man inte behövde jacka! Underbart. Sen gick jag ner på kroken med Alex och hans släkt för brunch. En total besvikelse för mig, det enda vegetariska var typ efterättsbordet... Hade inte mycket alls att välja på, blev inte ens mätt medan de andra fick matkoma haha. På eftermiddagen har jag pluggat lite (alldeles för lite) och kollat resor. Nu har vi skickat en bokningsförfrågan på ett hus, så är det ledigt bokar vi flyg!! Blir det Miami? Blir det Thailand? Stay tuned ;)


Mina bästa vänner

Precis ätit brunch med tjejerna! Mina bästa, bästa vänner. Gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag och Lisa måste säga hejdå till varandra om 7 veckor. Då åker jag utomlands och innan jag hunnit komma hem har hon flyttat till USA :( Vill inte tänka på det! Supermysigt hade vi det iallafall! Nu ska jag plugga och ikväll är det födelsedagsmiddag för mormor.


Så glad

Nyss hemkommen efter en liten datenight med Alex. Vi drack champagne och firade att jag klarat min första tenta (!!!!!), är så sjukt glad för det. Sån lättnad. Sen åt vi middag på kroken och det var jättemysigt och gott. Nu har vi nyss kommit hem och ska väl antagligen se "how I met your mother" som vanligt hehe.

Förresten, vilken himla fin dag det varit! Sol och 10 grader, jag njöt verkligen. Tog en pw på lövhagen och sedan drack jag och mamma kaffe på hamntrappan! Tänk vad solen gör för humöret :)
Kram på er och hoppas ni haft en bra fredag!