JENNY WIKLUND

Aw

Igår var jag på ett event med kontoret på Hillenberg. Var riktigt trevligt och sååå fint ställe. Vi beställde in några smårätter vid 23 (hade inte ätit middag + massa champagne = inte bra) och åt bland det godaste jag ätit i mitt liv - svampkroketter! Alltså jag kommer gå tillbaka till det här stället bara för dem. Magiskt. Och drinkarna var också otroligt bra. Verkligen ett ställe att rekommendera! Vi minglade och pratade med folk från andra kontor vilket var väldigt kul. Känner att jag hamnat på ett riktigt bra företag!


New hair

Igår var jag hos Victoria och fixade håret! Var väldigt kluven och det tog en stund innan vi kom fram till vad vi skulle göra, men till slut blev det sååå bra! Jag vill nämligen vara blond men inte så blond som jag var efter sommaren, då blir ju utväxten så skarp. Så istället för att göra blonda slingor som jag brukar så gjorde vi bruna istället! Tycker det blev en väldigt fin färg. Tror det kan vara lite mörkare i verkligheten än på bilderna men det var inget bra ljus igår. Här är resultatet iallafall!


Söndag

Vaknade kl 9 av att mamma och pappa kom hem... De är ju galna. Sov på hotell i stan och kommer ändå hem innan jag ens vaknat. Earlybirds. Då gick jag iallafall upp och gjorde smoothie till mig och Alex! Sen tog jag och mamma en powerwalk i skogen följt av lunch på plantshopen. Och nu är jag precis hemkommen efter en match badminton! Snart middag och sen lite plugg. Det var min dag det! Älskar söndagar