JENNY WIKLUND

Alltså wow

Dagen började på Ikea med mamma! Vi åt deras brunch och köpte lite grejer. Jag skulle egentligen bara ha en ram och det hade jag ju kunnat köpa vart som helst, men jag hade INGA planer idag! Så kunde lika gärna slå ihjäl några timmar på Ikea.

På eftermiddagen var det dags att släppa vår sista ledtråd i Påskäggsjakten som har varit otroligt lyckat! Jag blir nästan rörd över hur många som faktiskt varit ute och letat, börjat följa oss och delat våra inlägg! Men iallafall: det var helt SJUKT för jag satt i bilen i hamnen när jag släppte ledtråden på sociala medier. Några sekunder senare kommer folk springande från alla håll!! Det kom också bilar i full fart med folk som hoppade ut och sprang mot hamntrappan! Jag tyckte det var så fruktansvärt kul och jag blev så chockad över uppslutningen. Jag gick ur bilen för att se om det kom folk från andra hållet också, och precis då hör jag glädjeropen från Jossan och Elin som hittade ägget! Så kul verkligen! Jag känner typ fortfarande adrenalinet för det var en sån hetsig stämning i hamnen med folk som sprang runt överallt och letade. Helt klart en sjuk syn! Nu i efterhand önskar jag att jag filmat!

Nu ikväll har vi haft spelkväll och kört "tecken", så jäkla kul! Tror inte jag kört det sen jag gick i åttan faktiskt. Nu ligger jag i Alex i sängen och kollar någon spökjakt på youtube, läskigt... Godnatt allihopa! <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: