JENNY WIKLUND

Blå vägg

 (Känslan när man skrivit ett lååångt inlägg och det enda som publiceras är rubriken... Bara att börja om!)

Hej på er! Nu är det bara 2 månader kvar till flytten och jag är så taggad. Igår köpte jag och Alex ett vitt runt matbord och idag ska han hämta en soffa efter jobbet. Och förra veckan köpte jag pinnstolar som ska fixas och målas gråa! Så bitarna börjar falla på plats. Vi har alla stora möbler som säng, tv, matta, soffa, bord och stolar, och sen är det bara att fylla på med övrig inredning när vi flyttat in och ser hur allt passar ihop. Men det jag funderat på nu i flera dagar är att måla vardagsrummet gråblått! Jag gillar visserligen när allt är vitt och ljust, men jag tror att det kan kännas kalt om alla rum genomgående är vita. Lite stelt, liksom? Blått är ju väldigt trendigt just nu och skapar dessutom en känsla av lugn och trygghet. Jag tror det skulle bli jättefint! Min persiska matta är ju delvis mörkblå och soffan vi skall ha är vit, så jag ser framför mig att det skulle gå väldigt bra ihop färgmässigt! Det är nog det temat vi kommer köra på - blå, vit, grå, silver.

Nä men nu ska jag fortsätta med vad jag egentligen höll på med; plugg!
 Bra helg

Den här helgen har varit rolig! Igår (lördag) åkte vi ut med båten för troligtvis sista gången i år. Vi grillade hamburgare och körde 7-kamp som avslutades med en skattjakt för pappa. Victor hade gömt hans födelsedagspresent och ritat små kartor och ledtrådar haha, så himla påhittig... Älskar att umgås med familjen, vi har alltid så himla kul <3


På kvällen var jag hos Alva med ett gäng härliga människor, drack vin och spelade beer-pong! Drog ned till hamnen där det var regatta och träffade ännu fler! Pensionär som jag är blev jag trött vid halv 1-1 och började gå hemåt. Alex ville stanna men sen helt plötsligt kom han springandes efter mig då han ångrat sig/inte ville att jag skulle gå själv. Världens finaste pojkvän, älskar honom och I caaaant wait till vi flyttar ihop snart!! Är så taggad och glad över det.

Idag har jag också umgåtts med familjen; fikat på klippor med Victor och mamma och sedan badminton med pappa, Alex och Anders. Nu säger jag godnatt! 


Regnig dag och världens godaste pasta