JENNY WIKLUND

Nacka

Idag vaknade jag 07.20, och hade 9/10 gånger valt att sova vidare, men jag gick upp! Jag vet hur svårt det är att somna på söndagskvällar när man ska upp tidigt på måndagen sen, och det gör mig väldigt stressad. Så jag gick ner och lagade äppelgröt till frukost då och bläddrade i perfect guide. Sedan åkte jag till Nacka med mamma och pappa för att hämta köpa persisk matta jag hittat på blocket. Äntligen!! Har velat ha en blå så länge och längtar ihjäl mig tills jag får inreda mitt eget vardagsrum med den som utgångspunkt. Har sparat mycket inspiration på Pinterest så jag vet hur jag vill ha det.

Vi stannade också i Nacka forum för lite shopping och lunch. Jag fick ett par skor på Ecco av pappa i tidig födelsedagspresent som jag verkligen ville ha. En bra och mysig dag med familjen

 

Frukost

Bilder från imorse. Det bästa med hotell måste ju ändå vara frukosten? Stort plus för alla veganska produkter Scandic har! Det var riktigt fräscht. Vi checkade ut vid 12 efter ett jättemysigt dygn och åkte direkt till friskis och gymmade. Nu har jag precis ätit middag och ikväll blir det Melodifestivalen, SÅKLART!