JENNY WIKLUND

Semla och gym

Hello! Igår var jag på müllers i centrum och tog bilder till vår företagsinstagram! Skriver ett tips varje månad där. Köpte såklart med till kontoret också och det satt fint det! Efter jobbet köpte jag och Alex kort på friskis. Var nog 1,5 år sedan jag tränade där, sen dess har jag tränat hemma eftersom vi har ett litet gym i källaren. Men nu saknade jag att gå på ett riktigt gym! Så vi ska snart dit igen, jag väntar bara på att Alex ska sluta skolan för dagen så att jag kan hämta honom. Kuuul!


Brunch på Pom och Flora

Har inte hunnit skriva något om Gotland men hade en SÅ rolig kickoff med Skandiamäklarna. Det var föreläsning, prisutdelning och fest med game of thrones-tema på Visby strand. Riktigt lyckat! Så stolt att Oskar från mitt kontor vann årets mäklare i region Stockholm och årets kundvårdare! Han är grym och vi kommer fortsätta plocka priser när jag och Tobbe är färdiga mäklare, det är jag säker på!

Igår kollade jag och Alex soa hela dagen eftersom jag var så trött. Och idag har jag varit i stan och brunchat med Sofia! Vi har inte setts i år så hade väldigt mycket att ta igen. Vi pratar verkligen non stop i timmar, tiden bara flyger iväg! Nu sitter jag på tåget hem och ikväll blir det badminton. Bra söndag!