JENNY WIKLUND

Lunch på Usine

Idag åt jag och Sofia lunch på favoritstället Usine! Det blev grönsaker i en parmesansås, jättegott! Sedan fortsatte vi mysa och snacka på Espresso house och gick i några butiker på Götgatan. När jag klev på bussen hem så hittade jag Bea och pratade med henne hela vägen hem! Så de där 45 minuterna gick väldigt snabbt!

Jag hade bilen i hamnen så klev av där, hämtade Alex och åkte till gymmet! Jag var riktigt taggad men trots det hade jag inte så mycket ork som jag brukar. Blev bara 3 benövningar och 2 mage. Efter det tog vi bilen till F12 och hämtade min födelsedagspresent från Alex! En superduperfin tempeltavla. Ska visa den sen.

Nu ligger jag i sängen och har svintråkigt. Jag vill göra nåt kul och har inga planer varken idag eller imorgon. Om någon vill hänga med mig så SKRIV! Jag behöver planer


Det är över nu

Äntligen är tentan skriven! Hade jättemycket ångest innan men jag TROR att det gick bra. Jag och Linnea laddade upp med lunch på kroken innan och det var jättegott! Inte alltid de lyckas med de vegetariska men det var riktigt bra igår.

Efter tentan som tog mig 4 timmar att skriva åkte jag hem och åt middag med Alex och pappa. Hade tänkt gymma men tappade min motivation när jag såg hur mycket det snöade faktiskt... Så kröp ned i sängen med choklad istället! Det får man ibland.

Idag ska jag till stan och träffa Sofia! Äntligen<3


Det rullar på

Vad dagarna består av: jobb, plugg, träning, sol! Synd bara att det ska snöa imorgon? Hejdå alla härliga vårkänslor man hade!