JENNY WIKLUND

Its your birthday

Hej allihopa! Jag har inte hunnit skriva men i måndags jobbade jag följt av gym på kvällen. Igår, tisdag, var jag på två castings i stan och åt även lunch med Victor på Voltaire! Sen firade vi Alex i förskott hos mig med tacos, semlor och paket! Blev en vilodag från gymmet då vi båda hade ont i hela kroppen haha, kunde knappt lyfta mina armar.

Idag väckte jag födelsedagsbarnet vid 9 med nybakt bröd som min snälla mormor gjort, banansmoothie och presenter! Vi tog det lugnt på förmiddagen och sedan gick vi ut för att åka till gymmet, och på bilen satt en bot på 550 kr. Vi blev på dåligt humör båda två men mest Alex eftersom han fick betala den haha. När vi parkerade Igårkväll sa jag nämligen till honom att jag inte får ställa bilen på en vändplan (alla vanliga parkeringar var slut) och han ba "skitsamma, jag betalar om du får en bot". Det fick han ju ångra!

Sen gymmade vi som sagt men bara lite kort då ingen av oss var taggad. På kvällen nu har vi haft fika med hans släkt och sen skulle Alex dra ut med sina kompisar så jag släppte honom vid tåget. Blev jättetaggad på fest faktiskt! Tur att jag fyller år snart och ska ut nästa helg!! Men nu ska jag sova tänkte jag. Imorgon är det spa med mamma som gäller!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: